Catalunya registra 275 professionals de l’educació i 338 alumnes confinats

Dos centres del Tarragonès –Pau Delclòs de Tarragona ciutat i Jaume I de Salou– tenen grups confinats dels disset que hi ha en total

Per . Actualitzat el

A data d’avui, a Catalunya hi ha un total de 70 professionals de l’educació amb resultat positiu de covid-19, i 45 alumnes. Incloent els casos positius, la xifra de professionals confinats és de 275 i la d’alumnes de 338.

Hi ha 2 escoles que no han començat el curs per casos de coronavirus entre el professorat abans de començar l’activitat lectiva: l’Escola Juncadella de Sant Vicenç dels Horts, amb 360 alumnes, que obrirà dijous 17 de setembre; i l’Escola Ridolaina de Montellà i Martinet (Cerdanya), amb 43 alumnes, que ho farà demà;

Un centre no ha obert per positiu en un infant, la llar d’infants Tintín de Barcelona, de 20 alumnes.

D’altra banda, hi ha un quart centre tancat, l’Institut Escola Ubach de Terrassa, a causa d’una plaga de vespes velutines. S’estan fent les corresponents tasques de fumigació del centre, que té 515 alumnes.

17 grups confinats en diferents territoris

Al marge dels centres completament tancats, hi ha 17 grups confinats als serveis territorials de Tarragona, Barcelona comarques, Catalunya Central, Consorci d’Educació de Barcelona, Vallès Occidental, Maresme-Vallès Oriental i Girona.

 • Benjamin Franklin (Barcelona)
 • Institut Pedralbes (Barcelona)
 • Llar d’Infants Tintín (Barcelona)
 • Institut Jaume I (Salou)
 • Escola Pau Delclòs (Tarragona)
 • Llar d’infants Diví Pastor (Igualada)
 • Llar d’infants Blancaneus (Torelló)
 • Escola Bressol Municipal els Pinetons (Mollet)
 • Escola Bressol Municipal el Teler (Granollers)
 • Escola Ponent (Granollers)
 • Escola Privada Hammelin (Montgat)
 • Escola 25 de setembre (Rubí)
 • Centre Concertat Cultural Fluvià (Badalona)
 • Maristes (Girona)
 • Escola Taialà (Girona)