Mor l’exregidora de FUPS a l’Ajuntament de Salou, María José Rodríguez

Havia estat regidora durant dos mandats amb el partit liderat per l’alcalde Pere Granados

Per . Actualitzat el

María José Rodríguez, que fou regidora de FUPS a l’Ajuntament de Salou durant dos mandats, ha mort als 61 anys. Rodríguez va ser edila de Cultura, Festes, Serveis i Manteniment en el mandat 2015-2019, i regidora de Cultura i Festes i Participació Ciutadana en el mandat 2011-2015, per la Formació Unitat per Salou (FUPS).

La regidora havia ocupat també el càrrec de presidenta de FUPS, partit municipalista salouenc que lidera l’actual alcalde i secretari general de FUPS, Pere Granados.

La notícia de la mort de María José Rodríguez, nascuda a Estepona (Màlaga), però vinculada professionalment i familiar a Salou per la seva faceta com a empresària, ha colpit el món polític i social del municipi.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que «sens dubte, és una trista notícia que la nostra estimada companya i amiga María José Rodríguez ens hagi deixat, i, per això, en nom de la Corporació que presideixo i en nom de la formació que havia militat, vull expressar el més sentit condol a la família i amics». Granados ha afegit que «era una persona incansable i vital, molt treballadora, que sempre va donar el millor de si per a Salou». Ha afegit que «Salou sempre reconeixerà la feina feta per una persona com ella que estimava la ciutat i, per tant, sempre li estarem agraïts».