Els infants de Tarragona tornen a l’escola

L’entrada als centres s’ha dut a terme sense grans incidències a la ciutat, exceptuant algunes acumulacions puntuals

Per . Actualitzat el

Avui dilluns 14 de setembre, ha començat un curs escolar especialment marcat per la presència del coronavirus. Tot i l’excepcionalitat d’aquesta tornada, s’ha dut a terme sense grans incidències a la ciutat.

Cal tenir en compte que per evitar aglomeracions, les escoles s’han posat en marxa les entrades esglaonades i per diferents portes. Es tracta d’una mesura que des de la conselleria d’Ensenyament i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tarragona es valora molt positivament. Tot i això, avui al tractar-se del primer dia d’implementació de la mesura, de manera puntual s’han produït algunes acumulacions a les entrades d’alguns centres.

Per tal d’evitar aquestes situacions i mantenir les distàncies de seguretat per combatre la covid-19, des de la conselleria es recomana respectar els horaris de les entrades i sortides i intentar que només una persona acompanyi els menors als centres educatius. Des de les escoles, també es contribuirà a recordar les directius, per tal d’aconseguir major fluïdesa.

Avui també s’ha iniciat el curs, amb el nou protocol de neteja i desinfecció a les escoles d’infantil i primària, les llars d’infants municipals, l’escola municipal de música i l’escola d’adults Tarraco es reforçarà aquest curs. Aquest reforç es tradueix en més hores de neteja diàries – entre 1 hora 30 minuts i 3 hores- segons la mida de l’equipament.  En concret, a la neteja de les tardes s’afegeix una altra als matins, posant l’accent en els espais comuns, com els lavabos.