Vies on a partir de dilluns la limitació de velocitat serà de 40km/h

A la resta de vies es limitarà la velocitat a 30km/h

Per . Actualitzat el

A partir de dilluns a l’avinguda Roma, Països Catalans, la carretera del Pont d’Armentera al seu pas per Sant Pere i Sant Pau, un tram de Via Augusta, avinguda Vidal i Barraquer, Tarradelles i Barranc de Comellar la velocitat estarà limitada a 40 kilòmetres hora.  Aquesta mesura s’emmarca dins de la modificació de part de l’actual ordenança de convivència que regula la circulació de tot tipus de vehicles per la ciutat i que estableix una limitació de velocitat a 30 kilòmetres per hora en la majoria de carrers de la ciutat. Així mateix, els polígons industrials de Francolí i Riuclar mantenen la limitació actual, a 50Km/h. Aquesta nova regulació no afecta a les vies que no són competència municipal.

Finalment recordar, que la nova ordenança estipula que les bicicletes i patinets elèctrics hauran de circular per la calçada i per carrils bici, si n’hi ha. No podran superar, però, els 25 km/h. Serà així en totes les vies excepte la plaça Imperial Tàrraco, ja que les bicis i patins no podran circular per la calçada mentre no estigui enllestit el carril bici, la qual cosa està prevista per abans d’acabar l’any.