L’Ajuntament destina més de 90.000 euros a subvencions per a les escoles i les AMPA

Es destinaran a programes de reutilització de llibres i material curricular i per a les despeses d’equipament i activitats extraescolars

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat un total de 95.520 euros per fer front a diverses despeses de funcionament de les escoles i així com per a les AMPAs i AFAs del municipi.

Un primer paquet de 44.400 € es destinarà a programes d’adquisició de llibres de text i material curricular d’acord amb el projecte educatiu a cada un dels set centres de Vila-seca (Torroja i Miret, Sant Bernat Calvó, Miramar, Mestral, la Canaleta, Cal·lípolis i la Plana) i que es farà efectiu aquest curs que tot just comença.

El govern municipal també ha aprovat una partida de 51.120€ que es distribuirà entre les AMPAs i AFAs des les escoles i dels instituts, així com al Conservatori de Música en concepte de despeses d’equipament i activitats extraescolars dutes a terme als centres durant el passat curs 2019-2020.

Les AMPAs dels centres escolars que reben aquest ajut econòmic són les del Torroja i Miret, Sant Bernat Calvó, Miramar, Mestral, Cal·lipolis, la Plana, l’Institut Vila-seca, l’Institut Barbat i Miracle, el Conservatori de Música i l’AFA de l’escola la Canaleta.