L’Ajuntament arranjarà les escales del Palau de Congressos

S’està treballant en un sistema que eviti els problemes de parada continuada

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona està treballant per modernitzar els sistemes de telecomandament i comunicació de les escales mecàniques instal·lades a la ciutat. L’objecte d’aquesta nova inversió és reduir al màxim el temps de resposta davant de possibles avaries o accions incíviques que motiven aturades no derivades de problemes mecànics. «Ens preocupava molt el nombre d’incidències que es produïen en el normal funcionament de les escales i que suposen un greu problema de mobilitat per als veïns. És per això que vam sol·licitar als nostres serveis d’enginyeria que, conjuntament amb l’empresa que les gestiona, analitzessin les causes i proposessin una solució definitiva», explica el conseller de Territori, Sostenibilitat i Mobilitat, Xavier Puig.

Malauradament aquest procés de modernització ha patit un retard sobre el calendari previst. Les conseqüències derivades de la pandèmia han significat una alteració de les previsions de subministrament d’algun dels materials i equips a instal·lar. El nou sistema es posarà en marxa properament.

«Estem treballant en un sistema que eviti els problemes de parada continuada. Aquestes escales ajuden a una millor mobilitat de la ciutat i no ens podem permetre que estiguin tot sovint parades. Estem treballant en la solució per aconseguir resoldre aquest problema definitivament», remarca Puig.