Jornada de neteja als Muntanyans amb motiu de l’European Clean Up Day

Serà el proper diumenge 20 de setembre de 10 a 12 hores

Per . Actualitzat el

El diumenge 20 de setembre, de les 10 a les 12 h, tindrà lloc la jornada de neteja als Muntanyans, dins la campanya European Clean Up Day, acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

El punt de trobada serà a Cal Bofill i us podeu inscriure a l’adreça electrònica tarraco@ecologistesenaccio.cat. L’acte està organitzat per Ecologistes en Acció i compta amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra.