Es reprèn la programació de les Tardes musicals al Castell

Per divendres i dissabte s’han programat quatre concerts de petit format per donar suport als grups locals

Per . Actualitzat el

Aquest cap de setmana tornen a Vila-seca les Tardes musicals, una programació cultural que pretén donar suport a la cultura local amb actuacions de petit format i amb aforament limitat. Els concerts es podran seguir des dels jardins del Castell de Vila-seca i es preveu que aquest divendres dia 11 actuï el grup Threesides (19 h) i, posteriorment, Sandra Gracia (20:30 h) i l’endemà dissabte 12 de setembre, serà el torn d’Antonio Herreros (19 h) i d’Hugo Campoy (20.30 h).

Per seguir amb els protocols de contenció de la covid-19 i per tal d’organitzar l’acte amb totes les mesures de seguretat, des de l’organització s’ha limitat l’aforament. A més, cal mantenir una distància de seguretat entre persones de 2 metres; l’ús de la mascareta és obligatori; l’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i seguint en tot moment les senyalitzacions i indicacions del personal de l’organització i resta prohibit menjar, beure i fumar en tot el recinte.