El Vendrell i Cunit suspenen el Carnaval de 2021

No garanteix que es puguin acomplir les mesures de seguretat marcades per la covid-19

Per . Actualitzat el

La regidoria de Festes de l’Ajuntament del Vendrell informa que se suspèn el Carnaval del 2021, ja que la situació actual i les característiques de la rua no fan possible poder garantir les mesures de seguretat necessàries per la covid-19.

El regidor de Festes, Christian Soriano, manifesta que «ara mateix tots els esforços s’han de centrar en intentar contenir el virus». Soriano també destaca que «és sumament complicat respectar el límit d’aforament i la distància de seguretat entre les persones participants, cosa que dificulta molt poder garantir el compliment de les mesures de seguretat en aquest tipus d’esdeveniments».

Davant d’aquesta situació, s’ha pres la decisió de suspendre el Carnaval Carnaval del Vendrell del 2021 i començar ja a pensar en el de l’any 2022.

Per la seva banda, l’alcadessa de l’Ajuntament de Cunit, Dolors Carreras, i la regidora de Cultura, Montserrat Cámara, juntament amb les colles locals del Carnaval han decidit de manera unànime que no seria prudent celebrar les festes de Carnestoltes 2021 de la forma habitual. D’aquesta manera, queden suspesa la rua del dissabte i els gran actes que se solen celebrar en recintes tancats. Això no obstant, queda la porta oberta perquè es pugui organitzar algun acte simbòlic o de petit format, sempre que es puguin garantir les mesures de protecció que requereixi la situació sanitària en aquell moment.

Tant Dolors Carreras  com la regidora  Montserrat Cámara, pensen que «l’equip de govern té la responsabilitat d’actuar amb la màxima prudència. Tant les comparses com l’Ajuntament, estem d’acord que el més adequat és ajornar les celebracions de Carnaval fins que aquestes puguin tornar a lluir com es mereixen».