Comencen els tallers de debat i proposta d’accions del Pla socioeconòmic dels barris

Les sessions participatives tindran lloc els dies 14, 15 i 16 de setembre i seran en format digital

Per . Actualitzat el

Tarragona Impulsa està treballant en la creació del Pla socioeconòmic dels barris de Tarragona. Actualment es troba en la fase 3a, de redacció del Pla d’acció per l’ocupació i el desenvolupament econòmic de cada barri. Per fer-ho possible s’han organitzat tres sessions obertes els dies 14, 15 i 16 de setembre on es presentarà l’esborrany de la diagnosi i debatrà sobre la proposta d’accions. Aquests tallers estan oberts a totes les entitats de la ciutat, de qualsevol sector: culturals, socials, econòmiques, esportives, etc., així com els ciutadans que hi vulguin participar.

Els tallers seran en format digital per tal d’adaptar-se a l’actual context sanitari. El dilluns 14 de setembre es treballaran els barris de la zona ponent (Torreforta, Campclar, Icomar, Parc Riuclar, la Floresta, Bonavista…), el dimarts 15 serà el torn dels Eixamples (centre, nord, sud), els barris marítims i la Part Alta. Finalment, el dimecres 16 es debatrà entorn a la Zona Llevant (Vall de l’Arrabassada, la Móra, Ferran, urbanitzacions de Llevant, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau. 

La inscripció es pot fer a través del següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/1z2_Z5k1ucGBu2C2_

5LIDkcMZpNf2VAxAXHRSlv0C8TQ/viewform?ts=5f194ee9&edit_requested=true. 

Un cop formalitzada, els interessats rebran un correu electrònic amb l’enllaç per participar en la sessió.

El procés participatiu del Pla Socioeconòmic dels barris de Tarragona es va iniciar al mes de juny amb la recollida d’informació qualitativa sobre les característiques de cada zona de la ciutat i dels diferents sectors d’activitat econòmica. Posteriorment, es va dur a terme la 2a fase, de recollida i tractament de les dades estadístiques de cada zona de la ciutat i d’elaboració de l’informe de diagnosi del Pla. Amb la redacció del Pla d’acció per l’ocupació i el desenvolupament econòmic de cada barri i les sessions participatives, es passarà a la 4a fase, en la qual s’elaborarà un document final i es presentarà a la ciutadania.

Aquest projecte està organitzat per Tarragona Impulsa i està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.