Una Diada Nacional amb estrictes mesures de seguretat per evitar aglomeracions

L’ofrena es farà de manera esglaonada i amb restriccions de persones participants per entitat

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona celebrarà, com cada any, la Diada de l’11 de setembre, tot i que d’enguany per les normatives de seguretat degudes a la pandèmia de la covid-19 es faran les ofrenes esglaonadament. A les 9 hores la corporació municipal farà l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova. L’acte s’iniciarà amb un parlament de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. Un cop acabada l’ofrena floral, la Banda Municipal de Tarragona tocarà el Cant dels Segadors. 

A les 9.30 hores, les entitats econòmiques i sindicals, així com els col·legis professionals dipositaran les flors al peu del monument. A les 10 hores serà el torn dels partits polítics i, un quart d’hora després les entitats culturals. A les 10.45 hores faran l’ofrena floral les entitats esportives.

L’Ajuntament de Tarragona recomana un màxim de 3 persones per entitat per evitar aglomeracions. Així mateix, cal remarcar que les entitats que no han estat convidades o que no s’han posat en contacte amb el consistori a través del correu protocol@tarragona.cat no podran participar en l’ofrena per motius de seguretat. El consistori també demana que tinguin presents les mesures de distanciament, mascareta i higiene. Han d’accedir pel Passeig Marítim (accés des de la via Augusta – platja del Miracle) i respectar els sentits direccionals que hi siguin establerts.