Es posa en marxa el Centre d’Hemodiàlisi El Vendrell al Centre Sanitari Botafoc de la Xarxa de Santa Tecla

La unitat, gestionada per Fresenius Medical Care, entrarà en funcionament el pròxim dilluns dia 7 de setembre

Per . Actualitzat el

La unitat, gestionada per Fresenius Medical Care, entra en funcionament el pròxim dilluns dia 7 de setembre.

La nova clínica, integrada dins del Centre Sanitari Botafoc de la Xarxa de Santa Tecla, està equipada amb Sistemes Terapèutics 5008, monitors de composició corporal i ofereix hemodiàlisi convencional i hemodiafiltració d’alt volum

El centre ha incorporat a les seves instal·lacions mesures i protocols sanitaris de seguretat davant la COVID-19 per protegir els professionals sanitaris i oferir una atenció segura a tots els pacients de diàlisi

Fresenius Medical Care (FMC) ha ampliat els seus serveis a Tarragona amb l’obertura del nou Centre de Diàlisi El Vendrell, integrat en el nou Centre Sanitari Botafoc del Vendrell, de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, unes instal·lacions en les quals FMC ha realitzat una inversió d’1.500.000 euros per dotar-les dels sistemes més avançats en l’atenció als pacients renals.

El Centre de Diàlisi El Vendrell completa així la cartera de serveis sanitaris prestats en el Centre Sanitari Botafoc, un equipament que la Xarxa de Santa Tecla va posar en marxa el mes de juny de 2020 amb la inauguració del consultori mèdic, que va comportar una inversió de més de 3 milions d’euros. A més d’acollir el Centre de Diàlisi El Vendrell, el Centre de Salut Botafoc centralitza els serveis de pediatria, ginecologia, odontologia, salut mental i psicologia infantojuvenil de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) del Vendrell.

La inversió conjunta realitzada per Fresenius Medical Care i la Xarxa de Santa Tecla al Centre Sanitari Botafoc del Vendrell supera els 5.000.000 euros.