La Generalitat de Catalunya mediarà en el cas Saint Gobain-Glass

La pròxima setmana tindrà lloc una reunió conjunta per evitar el tancament de la planta

Per . Actualitzat el

El Govern de la Generalitat de Catalunya s’ha compromès, de la mà del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, en la mediació entre l’empresa Saint Gobain – Glass i els representants dels treballadors per trobar una solució i evitar el tancament de la planta.

Aquest matí s’ha celebrat una reunió entre el Departament i els alcaldes del Baix Penedès on s’ha acordat proposar una trobada al Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, on també hi assistiria el Departament d’Empresa i Coneixement, per unir esforços i treballar de manera conjunta per sostenir l’activitat a la planta, que és clau en el teixit industrial de la regió.

La reunió, que està prevista per a la propera setmana, ha de servir per explorar possibilitats i per assegurar els llocs de treball, que són clau en l’economia i per a les famílies del territori.