Segona fase de les obres de millora a l’escola Mossèn Ramon Bergadà

És previst que les obres s’allarguin fins al mes de desembre

Per . Actualitzat el

A mitjan agost s’ha iniciat la segona fase de les obres de reparació i millora de l’Escola Mossèn Ramon Bergadà, que es preveu que s’allargui fins al mes de desembre, pels volts de Nadal, de manera que durant els primers mesos del curs escolar continuaran realitzant-se els treballs.

Amb una inversió de 382.111,37 €uros, aquesta segona part del projecte de millora de l’escola es realitzarà en dues fases a l’entorn de l’edifici de primària del centre, amb l’objectiu de minimitzar la influència de les argiles expansives que conformen el terreny. La primera fase s’està realitzant a la part de davant de l’edifici, i la segona fase consistirà en treballs a la part de darrere. El projecte preveu noves reparacions de millora a l’edifici de primària amb intervencions interiors i exteriors, instal·lacions, moviments de terres, enderrocs, fonamentació, paviments, serralleria, sanejament, equipaments i treballs de jardineria.

L’estiu passat, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, ja va realitzar la primera fase d’aquest projecte de renovació i millora de l’escola, amb diverses intervencions que es van centrar en l’altre edifici del centre educatiu, l’edifici d’educació infantil, amb intervencions a l’interior i a l’entorn de l’edifici, per tal de minimitzar la influència de les argiles expansives.