La campanya «Tots sumem» apel·la a la responsabilitat individual per evitar els contagis per covid-19

Per . Actualitzat el

Un cop finalitzat el període de vacances d’estiu, per tal d’afrontar amb les màximes garanties el retorn a la feina i la propera obertura de les escoles, l’Ajuntament del Vendrell engega la campanya informativa «Tots sumem» per conscienciar la ciutadania a seguir les mesures de seguretat per evitar els contagis de la covid-19: anar amb mascareta, guardar les distàncies, rentar-se sovint les mans i respectar els aforaments permesos.

La campanya consisteix en la distribució de cartells en català, castellà i àrab a establiments i edificis públics del municipi per aconseguir una màxima difusió i visibilitat; una lona que es penjarà al balcó de l’Ajuntament i uns vídeos que s’aniran passant per Televisió el Vendrell.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha explicat que “amb el lema «Tots sumem» apel·lem a la responsabilitat de tothom per sumar esforços individuals amb l’objectiu comú, de tots i totes, de vèncer la covid-19”.