Comença la setena edició del FITT amb tots els abonaments exhaurits

Rodrigo Cuevas presentarà demà a les 21.30 h al Teatre Tarragona el seu nou espectacle ‘Trópico de Covadonga’

Per . Actualitzat el

Rodrigo Cuevas, inaugurarà demà a les 21.30 hores al Teatre Tarragona la setena edició del FITT Noves Dramatúrgies amb el seu nou espectacle Trópico de Covadonga. Agitació folklòrica i electrònica, divisme de camp, humor, erotisme elegant, hedonisme i la celebració dels drets innegociables donaran el tret de sortida a una edició que ja ha exhaurit tots els seus abonaments.

Des d’un inici, l’objectiu del festival va ser fer el possible per mantenir la cita cultural amb la ciutat, seguint les mesures de prevenció i contribuint a la reactivació cultural al més aviat possible. És per aquest motiu, que l’organització va iniciar el passat juliol la companya de promoció ‘Desconfittem-nos’. Tot i no haver publicat encara la seva programació, la resposta del públic va ser molt positiva i en només quinze dies ja superava la venda d’abonaments de l’edició de 2019.

En aquesta edició tan excepcional i marcada per les conseqüències de la COVID-19, la direcció artística del festival ha volgut apostar més que mai pel teatre més contemporani i destaca en la seva programació dues propostes en dos nous formats sorgits a partir del confinament. Ahir es va inaugurar la nova secció des de casa, ‘FITT AT HOME’ amb l’espectacle La Teoría de la pelvis, i demà s’estrena el nou format s tory walker amb la primera producció internacional del festival: Que se la mengin els coloms (i la portin a casa) de Glòria Granell Barberà. Aquest story walker té per escenari els carrers de Tarragona i el públic, que és el protagonista de la història, només haurà de trucar al número de telèfon que trobarà en la seva entrada per viure aquesta experiència cultural innovadora.

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona tindrà lloc del 2 al 5 de setembre de 2020 en diversos espais de la ciutat com el Teatre Tarragona, el CaixaForum, el Palau de Congressos, la Sala Trono o la plaça Prim, i serà l’inici de la temporada cultural tarragonina. Encara es poden aconseguir entrades úniques per alguns dels espectacles a www.fitt.cat.