L’Ajuntament ha rebut 83 projectes que opten a les subvencions pel sector cultural

L’Ajuntament va fer la convocatòria per pal·liar els efectes de la crisi sanitària Covid-19

Per . Actualitzat el

La convocatòria de subvencions amb caràcter extraordinari adreçada a empreses i professionals del sector cultural de la ciutat de Tarragona ha rebut 83 projectes. La majoria de les 83 propostes són de l’àmbit de l’edició de llibres i la fotografia.

L’Ajuntament Tarragona va fer aquesta convocatòria,  que ha tingut molt bona acollida, per primera vegada i de forma extraordinària per minimitzar les conseqüències derivades de la crisi sanitària de la Covid-19 del sector cultural de la ciutat.

Les bases assenyalen que seran subvencionables tots els projectes de caràcter cultural que es desenvolupin en els àmbits de la música, dansa, teatre, pintura, fotografia, disseny gràfic, arts visuals, il·lustració, vídeo, edició de llibres, cultura tradicional i popular. Les propostes podran ser subvencionades amb el 100% de la quantitat sol·licitada, amb un màxim de 6.000 €.

A les subvencions han pogut optar  empreses i professionals del sector de la cultura empadronats o amb la seu física a la ciutat de Tarragona.

El 16 d’agost va finalitzar el termini per presentar propostes i la resolució es farà pública a començaments de la segona quinzena de setembre.