El marxandatge de Santa Tecla 2020, a la venda als mercats municipals de Tarragona

Per . Actualitzat el

El Mercat Central i el Mercat de Torreforta posen a la venda, a partir d’aquest dimarts 25 d’agost i fins al 12 de setembre, els productes de Santa Tecla 2020. Com cada any, els mercats municipals de la ciutat comptaran amb un punt de venda, on es podran adquirir els elements més tradicionals de les festes de la ciutat, aquest any molt marcades per les mesures de prevenció per la Covid-19.

Els mercats municipals oferiran fins a un total de 18 productes festius, entre els quals destaquen la bossa, diferents figures de goma dels elements del Seguici Popular, el Barrilet, llibres o la samarreta de Santa Tecla 2020. Aquest any, l’element més popular del marxandatge de festes guanya especial rellevància no només en tractar-se d’un any atípic, sinó perquè amb la venda de cada samarreta es destinarà un euro a La Marató de TV3, que aquest any estarà dedicada a la lluita contra la Covid-19.

Com és habitual, els productes dels punts de venda dels mercats municipals es podran adquirir a preus especials, amb descomptes que van dels 0,50 als 3 euros. Per beneficiar-se dels descomptes només caldrà presentar els tiquets de les compres que s’hagin realitzat a les diferents parades, superiors a 5 euros.

Els horaris dels punts de venda seran els següents: al Mercat Central (parada La Teca i la Meca) de dilluns a dissabte, de 8:30 a 21 h; al Mercat de Torreforta, de dijous a dissabte, de 8:30 a 14 h i també de 17:30 a 20:30 h els divendres.

El component social de la parada de marxandatge
L’empresa municipal de mercats, conscient de la seva responsabilitat social i el seu compromís en aquest àmbit, ha arribat a un acord de col·laboració amb la Fundació Topromi, per tal que siguin els seus membres els qui gestionin i atenguin els punts de venda del marxandatge festiu.

La Fundació Topromi és una entitat que treballa per a la integració social i laboral de les persones amb diversitat funcional i per a la inserció sociolaboral de persones en risc d’exclusió social.