Benjamin Hepfer, nou responsable del Centre de Producció de BASF a Tarragona

Per . Actualitzat el

Benjamin Hepfer, s’incorpora a BASF Espanyola SL com a responsable del Centre de Producció de BASF a la Canonja, Tarragona, formant part de l’equip de direcció de la companyia a la península Ibèrica. Succeeix en el càrrec a Rodrigo Cannaval.

Benjamin Hepfer, nascut el 1977 a Alemanya, és enginyer químic per la Universitat de Mannheim i posseeix el títol de màster en Administració d’Empreses per la Universitat de Koblenz. Es va incorporar a BASF a 2003, a la seu de Ludwigshafen, com a Enginyer Químic en Corporate Engineering. Ha passat més de la meitat d’aquests divuit anys en diversos països, diferents centres de producció i en diferents posicions. Les seves responsabilitats es van centrar en les àrees tècniques de BASF a escala global, donant suport a la majoria de les Divisions Operacionals en projectes destacats, expertise tècnic i treballs de manteniment, interconnectant amb Tecnologia, Operacions, Negocis, i Àrees Corporatives.

Va començar a liderar el Site de Tarragona a partir de l’1 de maig de 2020, encara que a causa de la situació provocada per la pandèmia, no va poder instal·lar-se a Tarragona fins al mes de juliol.