El Ball de Diables destinarà un euro de la samarreta de Santa Tecla a la Marató de TV3, destinada a la lluita contra el coronavirus

Per . Actualitzat el

El Ball de Diables de Tarragona destinarà un euro de la samarreta que cada any treuen per Santa Tecla a la Marató de Tv3, enguany dedicada a la lluita contra el coronavirus. “En l’actual context de pandèmia no volíem faltar a la cita, però conscients de l’actual situació social i sanitària hem cregut necessari que, aquest 2020, una part dels ingressos generats de la samarreta es destinin a La Marató”, ha explicat la representant del Ball de Diables, Cristina Albareda.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha agraït aquest gest de l’entitat tarragonina, “que fa tants anys que és un agent dinamitzador de la cultura popular i la ciutat. Diu molt del Ball de Diables aquesta iniciativa”, ha remarcat.

El preu de la samarreta és l’habitual de cada any, 12 euros i un euro es donarà a la Marató de TV3. L’entitat ha editat 3.000 samarretes, amb opció de fer una tirada més gran si hi ha molta demanda. Els punts de venda de la samarreta són el Lloro de la Negrita, La Capona i El Corte Inglés. A partir del 25 d’agost també al Mercat Central i, a partir de l’11 de setembre, també es podrà adquirir a l’estand de les festes, com la resta del marxandatge festiu tarragoní.