El Minipop celebra seu el desè aniversari amb totes les entrades venudes

Carlos Sadness i Suu són els artistes que actuaran al doble concert especial que tindrà lloc al Camp de Mart el dijous 20 d’agost

Per . Actualitzat el

El Minipop celebrarà el seu desè aniversari aquest dijous 20 d’agost amb totes les entrades venudes. Ja fa quasi dues setmanes que es van omplir les 700 localitats disponibles pel concert de Carlos Sadness i Suu al Camp de Mart. L’organització està treballant en els últims detalls perquè el públic visqui una nit memorable amb totes les garanties sanitàries.

Per evitar aglomeracions, l’obertura de portes es farà a les 7 de la tarda, dues hores abans de l’inici del concert. Durant aquest temps, el públic podrà gaudir de dues sessions de contacontes en anglès de la Martina Kids’n’us amb aforament limitat (a les 19:15h i a les 19:45h) i de la selecció musical de dj Poppy (a partir de les 20h). A les 21h començarà l’actuació de Suu i a les 22:30 pujarà a l’escenari Carlos Sadness. A més, hi haurà una terrassa amb les especialitats de l’Espiga d’Or, Estrella Damm, Vi de De Muller, minigins i sucs.

El públic podrà entrar a l’auditori del Camp de Mart des de les 19h fins a les 22h. Passades les 22h ja no es podrà accedir al recinte. L’accés estarà dividit en dues entrades, una per la banda del Col·legi Sant Pau i l’altra per la part central dels jardins. Serà obligatori l’ús de mascareta per entrar al recinte i durant tot l’espectacle. Una vegada validades les entrades i passat el control de temperatura, un acomodador acompanyarà a les persones assistents fins al seients, que s’assignaran per ordre d’arribada.