S’estrena la sèrie audiovisual Històries des de la Festa

En quatre episodis es descobrirà la història de Tarragona des de la tradició

Per . Actualitzat el

Amb motiu de la festa de Sant Magí, el diumenge 16 d’agost es va estrenar el primer vídeo de la sèrie Històries des de la Festa que és un conjunt de peces audiovisuals coproduïdes per Kamaleon i l’Ajuntament de Tarragona, amb la direcció de Rafael López-Monné i la presentació de Julio Villar. S’estrena per Sant Magí, amb la producció de 4 capítols, però tindrà continuïtat per Santa Tecla.

La sèrie vol descobrir la història de Tarragona des de la tradició; és a dir, pren com a motiu les llegendes que explica el nostre folklore per parlar sobre fets històrics ocorreguts en diferents moments a la ciutat.

A la web de les Històries des de la Festa (https://cultura.tarragona.cat/histories-des-de-la-festa) estan incrustats els vídeos anunciant-ne l’estrena. Això vol dir que no es podran reproduir fins al dia i a l’hora en què estan programats. Un cop estrenats els vídeos, s’afegiran uns pdfs complementaris, que amplien la informació dels audiovisuals.

Les estrenes es faran al canal de Youtube de Cultura (https://youtube.com/tgncultura), a Instagram (IGTV) (https://instagram.com/tarragona_cat), a Facebook (https://facebook.com/tarragona.cat) i al web simultàniament. S’ha creat el hashtag específic de #HistòriesdesdelaFestaTGN per compartir en les diverses xarxes.

Els capítols es titulen: Una ciutat assedegada; 18 d’agost de 1813; Al sant no l’espanten les tempestes i El cor de la ciutat