La Diputació de Tarragona convoca les beques per a l’alumnat del curs 2019/2020 dels seus centres d’ensenyaments

Els requisits incorporen criteris d’afectació de Covid-19, ja sigui en l’aspecte econòmic com en el sanitari

Per . Actualitzat el

La Diputació de Tarragona ha aprovat la convocatòria de concessió de beques per l’alumnat de les seves escoles de música i conservatoris de grau professional de Reus, Tarragona i Tortosa, i també per al de les seves escoles d’art i disseny de Tarragona i de Reus. L’objectiu d’aquests ajuts és contribuir a sufragar les despeses de matrícula abonades pels estudiants del passat curs 2019-2020. La convocatòria compta amb una dotació econòmica de 104.000 € per als tres centres d’ensenyament musical, i de 31.000 € per als centres d’ensenyaments artístics de Tarragona i de Reus.

A més dels resultats acadèmics i dels requisits generals que es tenen en compte habitualment per a la concessió d’aquestes beques, enguany la institució valorarà també els perjudicis patits a conseqüència de la pandèmia de coronavirus. En aquest sentit, la Diputació ha introduït com a criteris els danys econòmics i de salut soferts arran de la crisi sanitària, tant pels sol·licitants com per les persones que integren la unitat familiar amb qui hi conviuen.

El termini per tramitar les sol·licituds finalitza el 4 de setembre.
Els ajuts pel que fa als ensenyaments musicals es podran sol·licitar demanant cita prèvia, per correu electrònic o per telèfon, al Registre General de la Diputació de Tarragona (Passeig de Sant Antoni, 100, Tarragona) o al Registre del Palau Climent de Tortosa (carrer de Montcada, 22, Tortosa). I de l’1 al 4 de setembre, inclòs, també es podran sol·licitar als registres auxiliars de les secretaries dels respectius centres d’ensenyament. A més, els interessats també podran realitzar els tràmits a les oficines de Correus en la forma reglamentària establerta, adreçant la documentació a Registre General del Palau de la Diputació, Passeig de Sant Antoni, 100, 43003 Tarragona.