La Canonja celebrarà la Festa Major amb plenes garanties de seguretat

El divendres 14 d’agost a les 8 del vespre tindrà lloc el pregó de festes a càrrec de Luis Fernando Valero Iglesias

Per . Actualitzat el

La Festa Major d’estiu de la Canonja ja és aquí. Enguany però serà una festa diferent, adaptada a les noves circumstàncies i a la nova normalitat. Però això no ha estat cap hàndicap perquè la regidoria de festes hagi programat quatre dies amb actes de tot tipus. “Som conscients que la única fórmula vàlida per refer la Festa Major d’enguany davant de la incertesa és la responsabilitat” diu l’alcalde Roc Muñoz.
Des de la regidoria de festes s’ha procurat que aquesta responsabilitat es transformés en seguretat. La idea és que els veïns i veïnes de la Canonja assisteixin a la Festa, però que ho facin amb la tranquil·litat de que s’han adoptat totes les mesures possibles per tal que tots els actes es puguin gaudir amb seguretat, per a la qual cosa, s’ha hagut de transformar el contingut de molts dels actes.
Una altra manera que l’Ajuntament ha treballat la responsabilitat ha estat buscar, complint la totalitat dels requisits legals, el màxim de comoditat per a les persones que volem assistir als espectacles i actes diversos. Així, tal i com explica l’alcalde, s’ha comptat amb una plataforma digital per tal de facilitar la reserva d’invitacions als actes, i s’han preparat dos espais on, adoptant totes les mesures que marquen les disposicions i recomanacions de les autoritats sanitàries i de Protecció civil, es podrà gaudir amb comoditat i seguretat dels actes. “Hem adoptat la millor fórmula que ens ha estat possible ateses les circumstàncies i d’aquesta manera garantir la màxima seguretat per al públic”, comenta Roc Muñoz.
Els actes començen avui dijous amb un espectacle de monòlegs i finalitzaran el diumenge 16 d’agost amb un fi de festa pirotècnic. El pregó serà divendres a les 8 del vespre i el pronunciarà el professor i ex regidor de l’Ajuntament de la Canonja, Luís Fernando Valero Iglesias.