L’Ajuntament de Tarragona contracta 16 persones per la neteja de solars i recintes municipals

Es tracta de plans d’ocupació subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona ha contractat 16 persones que, a través de dos plans d’ocupació, s’encarregaran de la neteja de les dependències municipals, així com faran tasques de jardineria. La durada és de 6 mesos.

Vuit persones realitzaran tasques de desbrossament i neteja d’herbes de solars i camins municipals, així com la retirada d’herbes d’alguns recintes del Museu d’Història de Tarragona, com el Circ o Amfiteatre. Els 8 restants s’encarregaran de la neteja d’edificis i dependències municipals com són el Palau municipal, Casa Canals, Casa de la Festa, Amfiteatre, Tabacalera i Antic Ajuntament. “El benefici d’aquests plans d’ocupació és doble: per una banda permeten oferir una feina a persones desocupades i, per l’altra, a l’Ajuntament  li permet tirar endavant projectes de neteja com és el cas dels solars o els camins municipals”, remarca l’alcalde en funcions i conseller de Neteja, Jordi Fortuny.

La contractació es realitza a través del Servei Municipal d’Ocupació (SMO) i és un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) adreçat a diferents col·lectius. El SOC treballa per oferir a la ciutadania la formació necessària per millorar la seva situació laboral, facilitar-ne la inserció o augmentar el seu perfil professional. L’SMO ofereix borsa de treball, formació ocupacional i continuada i programes d’ocupació.