Securalis organitzarà actes d’homenatge i comiat al Cementiri de Tarragona

L’equip professional de Secularis podrà organitzar-hi esdeveniments particulars contractats pels seus clients, sempre en el marc de la dignificació i la humanització del darrer comiat a difunts inhumats a la necròpolis de la ciutat

Per . Actualitzat el

La Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla i l’empresa tarragonina Secularis han establert un acord de col·laboració a través del qual Secularis pot prestar serveis d’organització d’actes privats de comiat i homenatge a persones inhumades les instal·lacions del cementiri de Tarragona. Amb aquest acord, la Fundació Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, propietària i gestora del cementiri, facilita els seus espais i serveis logístics a Secularis per tal que el seu equip de professionals pugui organitzar-hi esdeveniments particulars contractats pels seus clients, sempre en el marc de la dignificació i la humanització del darrer comiat a difunts inhumats a la necròpolis de la ciutat.
Secularis és una empresa tarragonina amb més de 5 anys d’experiència en l’organització d’actes civils de comiat i homenatges de difunts a la ciutat de Tarragona. Al llarg d’aquest període Secularis ha prestat els seus serveis principalment a les sales de vetlla del tanatori de Tarragona, així com a domicilis particulars i espais privats. Ara Secularis podrà desenvolupar també la seva activitat dins dels espais del cementiri de Tarragona, tot oferint a les famílies que ho desitgin la possibilitat de personalitzar actes de recordatori, homenatges i comiats dels seus éssers estimats.
Els serveis de Secularis inclouen parlaments en record i homenatge del difunt, ambientació musical en directe, projeccions audiovisuals i aquelles peticions especials dels seus clients, tot amb l’objectiu de crear una atmosfera especial, personalitzada i humana per a tots els assistents. Amb l’objectiu d’apropar-se al màxim al record de la persona homenatjada, els professionals de Secularis s’entrevisten personalment amb familiars, amics i coneguts com a tret diferencial en la preparació de l’acte de comiat.
Segons Elvira Sánchez, responsable de Secularis, «el cementiri de Tarragona, amb els seus espais ajardinats i a l’aire lliure, ofereix el marc idoni i solemne per a l’organització d’hometatges, actes i aniversaris de comiat amb una alta càrrega emocional, plens de sensibilitat i amb el màxim respecte per la voluntat de les famílies. Aquest acord amb la Fundació Hospital de Santa Tecla ens permet donar un salt qualitatiu en els nostres serveis personalitzats».
Els serveis de Secularis al cementiri de Tarragona entren en funcionament en ple procés de desescalada per la pandèmia de la Covid-19, que durant el seu moment àlgid va limitar la celebració de sepel·lis a grups reduïts d’assistents tant als tanatoris com als cementiris d’arreu del país. «Ens mou la voluntat d’ajudar a les famílies tarragonines en la dificultat d’acomiadar-se i retre homentatges als éssers estimats que han marxat. És per això que ens oferim també per organitzar actes per a aquelles famílies que han perdut algú durant la pandèmia i no van tenir l’oportunitat d’acomiadar-se», explica Elvira Sánchez.
Per a més informació trucar a Elvira Sánchez, de Secularis, al 659 53 51 96