El Port de Tarragona renova la seva flota amb vehicles més sostenibles per reduir la petjada de carboni

Es tracta de dues noves motocicles elèctriques per a l’equip de la Policia Portuària

Per . Actualitzat el

El Port de Tarragona continua amb el desenvolupament del seu Pla de Sostenibilitat Agenda 2030 presentat recentment. En aquest cas, l’organisme ha renovat la seva flota amb dues motocicles més sostenibles per reduir la petjada de carboni.Es tracta de dues motocicletes elèctriques del fabricant BMW model C Evolution adjudicades a la Divisió de Domini Públic i Protecció Portuària del Port, concretament a l’equip de la Policia Portuària que desenvolupa les tasques de vigilància i control de les instal·lacions portuàries i de les zones de Port i Ciutat.

La Policia Portuària del Port disposa de vehicles per portar a terme diferents operatives. Aquestes noves motocicletes són compatibles amb el carnet B i tenen una autonomia de fins a 100 Km, característiques que permetran que tots dos membres de l’equip policial portuari puguin conduir-la i així guanyar en operativa i agilitat en diferents dispositius com és ara el de creuers, el de proximitat a la Vila Marinera del Serrallo i d’altres per a la comunitat portuària iper a la ciutat.

Objectiu del Pla de Sostenibilitat Agenda 2030–Creixement Sostenible

El Port de Tarragona va presentar recentment el seu Pla de Sostenibilitat Agenda 2030. Tots els objectius de l’apartat ‘Creixement Sostenible 2030’ tenen la finalitat de reduir la petjada de carboni del Port a l’horitzó 2030.Fomentar el vehicle elèctric a l’organització i a la comunitat portuària és una de les metes establertes al Pla. El criteri és l’adquisició de nous vehicles 100% elèctrics, excepte els necessaris per recórrer llargues distàncies que, llavors, podran ser híbrids.

Evolució de les emissions de la flota de vehicles del Port de Tarragona en els darrers anys.