Troben un cos sense vida a la platja de la Móra

Ha estat localitzat quan el servei de vigilància encara no havia començat

Per . Actualitzat el

Un home d’uns 35 anys d’edat ha estat trobat mort aquest matí, probablement ofegat, a la platja de la Móra de Tarragona.

L’avís l’han donat al voltant de les 8.00 hores del matí uns testimonis que es trobaven a la platja.

Fins al lloc s’han traslladat efectius de la Guàrdia Urbana de Tarragona i de la Guàrdia Civil, que és el cos que es fa càrrec de les diligències. De moment es desconeix la identitat d’aquesta persona.

A la platja de la Móra, on ha passat l’incident, hi ha servei de vigilància tot i que en aquell moment encara no havia començat.

Amb la d’avui ja són 13 les persones ofegades des de l’inici de l’estiu a les platges catalanes.

Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.

Podeu consultar-les al visor de Protecció Civil https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/estatplatges/ on trobareu la informació de la bandera que hi oneja, els serveis que ofereix, i enguany també si la platja té l’aforament complet.

Si observeu que algú es troba malament o té dificultats per sortir de l’aigua cal avisar urgentment el socorrista o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida. En el bany, cal tenir present sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l’aigua i ens posi en risc.