L’Associació de Famílies per a una Elecció Educativa Segura crida a la vaga educativa pel curs vinent

Denuncien que les mesures proposades per iniciar el curs escolar són insuficients i reclamen noves accions al govern català

Per . Actualitzat el

L’AFEES, Agrupació de Famílies per una Elecció Educativa Segura, du a terme una reivindicació que engloba famílies, docents i altres professionals de tot Catalunya respecte a la tornada al curs escolar 2020/2021.

Segons s’afirma des de l’associació «davant la situació de inacció del Departament d’Educació i del Conseller Josep Bargalló, sense una previsió clara i concisa de les mesures de protecció, prevenció, i dotació de recursos materials i personals qualificats necessaris, i davant la situació de pandèmia en la que es trobem, demanem flexibilitat educativa. La nostra única finalitat és protegir als nostres fills i filles i en consonància a totes les famílies, ja que tots a la fi ho som indiferentment de la nostra professionalització. Parlem de riscos, en definitiva parlem d’una situació de risc vital.»

Per aquest motiu han emès un COMUNICAT en què posen de manifest la seva disconformitat amb les mesures proposades i sol·liciten una sèrie d’actuacions que, segons creuen, garantirien una tornada segura a les aules. En cas que, a parer seu, no es compleixin aquests requisits indispensables criden a una vaga educativa de les famílies.