El Baix Gaià promociona el nou web turístic i estrena un plànol de rutes

S’han imprès un total de 2.500 unitats, repartides entre els ajuntaments que formen part de l’Agrupació de Municipis Turístics del Baix Gaià

Per . Actualitzat el

L’Agrupació de Municipis Turístics del Baix Gaià ha iniciat una campanya de promoció a les xarxes socials del nou web www.baixgaiaturisme.cat. Amb el lema “Baix Gaià. Un espai per a tothom” es promouen els municipis d’Altafulla, Torredembarra, Creixell, Roda de Berà, Renau, Vespella de Gaià, la Riera de Gaià, Salomó, la Pobla de Montornès, Creixell, Tarragona i el Catllar, en els àmbits de platges, castells, cultura, oci, festes, serveis, on dormir, on menjar, gastronomia i comerços.

A més, aquests dies han estrenat el nou plànol de rutes a peu i amb BTT del Baix Gaià “Ronda verda, Ruta dels Castells i Pic de la Mola”. Està fet a escala 1:20.000 i hi ha marcats els següents itineraris:

– Sender de Gran Recorregut
– Sender de Petit Recorregut
– Ruta dels Castells del Baix Gaià
– Ronda Verda
– Aproximació als Miradors del Baix Gaià
– Camí de Sant Jaume
– Xarxa de camins d’Altafulla i Tarragona
– Itineraris Saludables

S’han imprès un total de 2.500 unitats, repartides entre tots els ajuntaments que formen part de l’Agrupació de Municipis Turístics del Baix Gaià i es poden adquirir a un preu de 2 €.

D’altra banda, a principis del mes de juliol es va dur a terme una nova reunió de l’Agrupació de Municipis Turístics del Baix Gaià després d’uns mesos aturats per la Covid-19. Es van tractar qüestions relacionades amb la promoció turística del territori i també accions per a la difusió de la nova pàgina web del Baix Gaià.

També es va fer un repàs de les accions que s’han portat a terme en els darrers mesos com la reparació dels punts d’observació paisatgística i l’edició del nou plànol de rutes.  També es van tractar noves fórmules de funcionament de l’Agrupació perquè aquesta sigui molt més àgil i eficaç a l’hora de desenvolupar accions.

Actualment, la presidència de l’Agrupació recau en l’alcalde de la Pobla de Montornès, Francesc Larios, i la vicepresidència, en la regidora de Turisme de Torredembarra, Marina Riudeubas.