Informació sobre entrades i invitacions per Sant Magí

A partir del dia 3 es poden demanar les invitacions per a la iMAGImaginada

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona informa que per assistir a dos dels espectacles inclosos en la programació de Sant Magí, que en un principi havien de ser gratuïts, finalment caldrà pagar el preu simbòlic d’1€ per adquirir l’entrada.  Això es deu al fet que el sistema de gestió de venda d’entrades i invitacions Tarracoticket no admet l’emissió d’invitacions gratuïtes.

Els espectacles afectats són, d’una banda, TarrAquanins, previst al jardí del Teatre Metropol durant els dies 16, 17 i 18 i en diverses sessions i, de l’altra, el Concert de Sardanes que es farà al Teatre Auditori del Camp de Mart, organitzat per l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa i previst per les 18.30 h del dia 19 d’agost. Les entrades per aquests dos espectacles estaran disponibles a partir de dimarts 4 d’agost.

Pel que fa a les activitats de la 12a edició de La iMAGInada, seran totes gratuïtes, però amb invitació prèvia. Les invitacions estaran disponibles a partir de dilluns vinent, dia 3 d’agost, a la pàgina web www.laimaginada.cat. En la programació d’enguany hi ha circ, teatre, dansa, concerts, espectacles familiars, debats i xerrades, tallers vivencials i alguna sorpresa més.