El Port de Tarragona lliura nou premis del concurs de dibuix ‘Explica’ns, què fas?

El certamen, que es va organitzar durant el confiament, estava adreçat a infants fins a 12 anys

Per . Actualitzat el

Ahir dijous, 30 de juliol, va tenir lloc l’acte de lliurament de premis del primer concurs de dibuix sota el títol Explica’ns, què fas?, organitzat pel Port de Tarragona durant el període de confinament. 

L’Elsa, la Maria, la Neus, la Joana, el Blai, la Sofia, el Pau, la Gisela i l’Alba han estat la canalla guanyadora d’aquesta primera edició del concurs de dibuix engegat pel Port. Un concurs que es divideix en tres  categories diferents: de 3 a 5 anys, de 6 a 9 anys i de 10 a 12 anys.

El jurat del concurs ha premiat 3 dibuixos per cada categoria i ha triat el millor dibuix de les tres categories, un guardó que ha recaigut sobre l’Elsa, una petita de 5 anys i que li atorga un premi especial: una tauleta. El seu dibuix molt colorista mostra «el papa i la mama a la cuina al nostre raconet calentet i acollidor, jugant, menjant, xerrant i rient. A més tenim al fons les millors vistes del Port de Tarragona», segons declaracions de la petita, Elsa. 

El lliurament dels nou premis s’ha fet a bord de l’emblemàtica embarcació tarragonina Golondrina, seguint amb totes les mesures de seguretat, i ha comptat amb la presència dels nens i nenes guanyadors, de les seves mares i pares i membres de l’equip organitzador del concurs. 

La canalla ha rebut diversos obsequis de record del Port, un diploma i una rèplica del seu dibuix guanyador. Moments que s’han aprofitat per fer un petit esmorzar a bord mentre els infants han tingut l’oportunitat d’explicar el significat de les seves creacions i els sentiments què van viure durant el seu confinament. La visió dels infants i les seves explicacions han estat un dels moments més màgics de la passejada per mar. 

Cal recordar que aquest concurs va ser creat amb la intenció que la canalla expliqués amb un dibuix què feia durant el temps de confinament a casa. Els i les petites van aconseguir difondre el missatge #ensquedemacasa d’una forma gràfica i divertida.