Les targetes moneder de la beca menjador deixaran d’estar operatives a partir del 31 de juliol

A la comarca del Baix Penedès un total de 2.708 famílies s’han beneficiat d’aquestes targetes

Per . Actualitzat el

Les targetes moneder que es van lliurar durant el mes de març als alumnes beneficiaris d’ajuts de menjador escolar quedaran inoperatives a partir del divendres 31 de juliol. Així ho ha anunciat la Direcció General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa. Les famílies que disposen de les targetes moneder, en què se’ls ha anat abonant l’import de les beques menjador dels seus fills i filles, tenen de termini fins al 31 de juliol per exhaurir l’import que els quedi i, a partir d’aquesta data, el Departament d’Educació iniciarà el procediment per deixar les targetes amb saldo zero. Des del Departament d’Educació ja s’estan estudiant noves mesures perquè els nens puguin seguir gaudint d’un àpat el dia a partir de l’inici del proper curs.

Des del Consell Comarcal del Baix Penedès, que va ser l’encarregat de fer arribar aquestes targetes moneder als diferents ajuntaments de la comarca, s’explica que a la comarca s’han beneficiat d’aquestes targetes un total de 2.708 les famílies. Les targetes moneder es van atorgar a les famílies amb fills que reben beca menjador i que arran del tancament dels centres educatius, no se’n podien beneficiar.

De moment es demana de conservar aquestes targetes en bon estat i retornar-les durant l’inici de curs al centre educatiu on estigui escolaritzat l’alumne.