L’Ajuntament obre la convocatòria de subvencions per al sector cultural

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 16 d’agost

Per . Actualitzat el

Fins al diumenge 16 d’agost totes les empreses i professionals de la cultura de Tarragona que ho desitgin poden presentar la sol·licitud amb tota la documentació requerida a la convocatòria de subvencions de caràcter extraordinari que ha convocat l’Ajuntament de Tarragona, per, principalment, minimitzar les conseqüències derivades de la crisi de la covid-19.

Seran activitats subvencionables tots els projectes de caràcter cultural que es desenvolupin en qualsevol dels àmbits següents: música, dansa, teatre, pintura, fotografia, disseny gràfic, arts visuals, il·lustració, vídeo, edició de llibres, cultura tradicional i popular. Les propostes podran ser subvencionades amb el 100% de la quantitat sol·licitada, amb un màxim de 6.000 €.

Trobareu tota la informació als següents enllaços:

https://www.tarragona.cat/cultura/teatre-dansa-musica/tarragona-reactiva-la-cultura/subvencions-per-a-projectes-culturals

https://tramits.tarragona.cat/DetallTramit.aspx?idTramit=2197