L’ADT de bàsquet torna a la Lliga EBA

L’any 2011 va acomiadar-se de les competicions espanyoles de bàsquet on retornarà la pròxima temporada

Per . Actualitzat el

La Federación Española de Baloncesto ha confirmat que l’AD Torreforta torna a ser nou equip de la Lliga EBA.

En un comunicat emès pel mateix club es recorda que «l’any 2011, l’ADT va acomiadar-se de les competicions espanyoles de bàsquet després de disputar el play-off d’ascens de LEB Plata a LEB Or; va ser una decisió dura, però es va prendre pel bé del bàsquet local; durant aquestes nou temporades on el club de Ponent ha tingut el seu primer equip entre Segona, Primera i Copa Catalunya; la temporada 2020-21 anava a ser el retorn a Copa Catalunya, ja anunciat fa gairebé dos mesos, però moviments de darrera hora han fet que el tren de la Lliga EBA i les competicions FEB torni a passar pel Casal Esportiu Riu Clar.

Un retorn esperat per la nostra gent que avui s’ha fet realitat, l’ADT tornarà a portar la bandera de Torreforta i de Tarragona per tota la geografia nacional. Tornem a posar a Torreforta al mapa basquetbolístic i esportiu d’alt nivell».

Demà divendres, a les 12 hores, es realitzarà el sorteig del calendari, on es coneixeran els rivals de grup.