Salou destinarà el pressupost de les Nits Daurades a la reactivació del municipi

Se centraran a millorar la situació econòmica i a la promoció turística i l’emergència social

Per . Actualitzat el

Salou no celebrarà enguany les Nits Daurades, la tradicional programació festiva d’estiu per a tots els públics que l’alcalde, acompanyat per l’àrea de Serveis Culturals, presenta cada any per aquestes dates i que es desenvolupa a mitjan agost al municipi durant uns vuit dies en total.

Aquesta decisió s’ha pres ateses les circumstàncies actuals relacionades amb els efectes sobre l’economia que la crisi sanitària està provocant.

Així, «els recursos que estalviem es destinaran a la reactivació econòmica, a la promoció turística i a l’emergència social», segons ha anunciat l’alcalde de Salou, Pere Granados.

Cal tenir en compte que enguany és un any atípic a causa del coronavirus i, en aquest sentit, el Govern de Salou vol deixar palès que «serem austers en les celebracions, ja que considerem que les prioritats són, ara mateix, unes altres, com ajudar, al màxim, les empreses i famílies salouenques perquè tirin endavant en el context d’aquesta nova realitat».