Pau Ricomà es reuneix amb el conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Bargalló

Han tractat temes com l’inici del curs escolar i les obres de l’escola Arrabassada, entre altres

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha rebut el conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Bargalló, amb qui ha mantingut una reunió de treball a l’Ajuntament a la qual també hi ha assistit el regidor d’Educació, Manel Castaño, i el director dels Serveis Territorials, Jean Marc Segarra. 

A la reunió s’han tractat diferents temes, com l’inici del curs escolar el dia 14 de setembre, “si les condicions epidemiològiques es mantenen estables” ; la neteja i desinfecció de les escoles en l’actual situació sanitària; les obres de l’escola de l’Arrabassada i l’aprovació la setmana passada per part del govern de la Generalitat de la nova partida pressupostària per a la construcció de  l’Institut en aquesta zona, amb els nous criteris constructius.   En aquest sentit, l’Escola-Institut de l’Arrabassada serà un pol comunitari educatiu,  cultural i social,  ja que comptarà amb una biblioteca no sols  pel centre educatiu, sinó que, a més, també donarà servei a tots els habitants de Llevant, serà una biblioteca oberta a la ciutadania com la resta de biblioteques, i en la qual s’hi desenvoluparan activitats culturals, així ho han acordat Ajuntament i Generalitat.

D’altra banda,  l’alcalde, Pau Ricoma,  com el conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Bargalló,  han valorat positivament la col·laboració i coordinació d’ambdues institucions durant la pandèmia