Es manté la Festa Major però se suspenen tots els actes multitudinaris

Es realitzaran alguns actes de petit format amb aforament limitat

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Llorenç ha decidit mantenir la Festa Major 2020 però suspenent tots els actes multitudinaris que s’havien de celebrar. Enguany doncs, no hi haurà cercavila, ni correfoc, ni castells, ni sardanes, ni la tradicional sindriada. Des de l’Ajuntament s’informa que, d’acord amb les mesures necessàries per evitar rebrots i contagis de la covid-19, l’Ajuntament no pot garantir l’estricte compliment de les citades mesures.

Tot i això, l’Ajuntament realitzarà una sèrie d’actes de petit format, amb aforament limitat i prèvia inscripció per tal de celebrar la festivitat del patró del poble. Properament s’informarà d’aquests actes i el procés per inscriure’s.

D’altra banda, les entitats llorencenques del Centre i La Cumprativa també mantindran alguns dels actes de la festa Major, adaptats a les necessitats actuals per fer front a la pandèmia, com els versots del dia 9 a les 22 hores al davant de La Cumprativa o el teatre a l’aire lliure el dia 10 d’agost davant del Centre amb Pep Plaza. Properament informarem de tots els actes.

L’Ajuntament demana la comprensió dels veïns i veïnes i, sobretot, responsabilitat a tothom amb el compliment de les mesures necessàries per fer front al Covid-19.