Se suspèn la tradicional diada castellera de la Bisbal del Penedès

L’Ajuntament i les colles han preparat un vídeo que s’emetrà el dia 15 per Youtube

Per . Actualitzat el

Enguany, la Bisbal del Penedès no podrà acollir la tradicional diada castellera del 15 d’agost a causa de la situació generada per la pandèmia de la covid-19. No obstant això, les colles castelleres i l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès estan preparant un vídeo especial que s’emetrà a Youtube i a través de les xarxes socials de l’Ajuntament el 15 d’agost a les 13h.

Durant els últims anys, a finals de juliol es duia a terme l’acte de presentació de la Diada Castellera de la Mare de Déu d’Agost i es feia el sorteig de l’ordre d’actuació de les colles. Enguany, tenint en compte la situació, l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; el regidor de Festes, Feliu Gil; i la regidora de Cultura, Judith Vidal; s’han reunit amb els presidents i els caps de colla per convidar-los a participar en el vídeo especial que prepara l’Ajuntament i per mostrar el seu compromís de celebrar la diada castellera l’any vinent, sempre que la situació sanitària així ho aconselli.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que «és un estiu massa diferent, també per al món casteller. Se’ns farà molt estrany no poder gaudir de la diada castellera el 15 d’agost però estem segurs que l’any vinent hi tornarem i podrem comptar amb una gran actuació per part dels Castellers de Vilafranca, la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i de la colla local, la Colla Castellera de la Bisbal, els Bous».