Cinta Pastó substitueix la consellera Laura Castel com a quarta tinent d’alcalde

Nascuda al barri del Serrallo l’any 1959, és llicenciada en Medicina i Cirurgia

Per . Actualitzat el

El consell plenari de divendres 24 de juliol de 2020 ha engegat amb la presa de possessió de la nova consellera municipal, Maria Cinta Pastó i Sales, després de la renúncia de Laura Castel al càrrec que ocupava. L’acte s’ha dut a terme al Saló dels Tarragonins Il·lustres de l’Ajuntament de manera presencial i s’ha pogut seguir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament, en la mateixa sessió del consell plenari. 

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha presidit l’acte i ha atorgat a la nova consellera l’agulla i la medalla de consellera i el bastó, com a quarta tinent d’alcalde, i tot seguit ha donat continuació el plenari. 

Cinta Pastó Sales va néixer al barri del Serrallo de Tarragona l’any 1959, on la seva família està arrelada des de fa moltes generacions. És llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (1988). Metge adjunt d’Urgències a Villablanca, Serveis Assistencials des de 1991. Fins ara Metge a l’ICS, desenvolupant la seva tasca al CAP Sant Pere i Sant Pau. 

Amb motiu de la nova incorporació la consellera assumeix les competències de Presidenta del Patronat Municipal de Turisme i consellera responsable de Ciutats Patrimoni de la Humanitat, Contractació i Domini Públic. Així mateix s’han assumit els canvis següents en el cartipàs municipal: el conseller Manel Castaño assumeix l’àrea de Desenvolupament Econòmic; el conseller Jordi Fortuny assumeix el projecte del Banc d’Espanya i Relacions Internacionals i la consellera Paula Varas, Pressupostos Participatius.