Vila-seca suspèn tots els actes festius, lúdics i culturals previstos per aquest estiu

Davant l’increment de positius confirmats al municipi i per evitar l’increment de contagis, s’ha decidit reprogramar-los més endavant

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Vila-seca i el Patronat Municipal de Turisme, atès l’escenari actual de diversos casos positius confirmats de COVID-19 al municipi i per tal d’evitar l’increment de possibles contagis i preservar la salut de la nostra població, han decidit la suspensió de totes les activitats d’estiu programades durant els mesos de juliol i agost.

L’Ajuntament i el Patronat mantenen el nostre compromís amb la cultura, el turisme i l’esport i, tan aviat com la situació sanitària ho permeti, s’activarà una reprogramació dels actes festius previstos per aquest estiu.

En aquest comunicat, ambdues institucions volen expressar que “com sempre, defensem i recolzem a les entitats del municipi, als artistes i a la indústria cultural, esportiva i turística en un moment molt crític i delicat per aquests sector i tornarem a comptar amb totes les entitats, els artistes i el sector empresarial”.