El Baix Penedès demana solucions a les restriccions de mobilitat a rodalies

Estan causades per les obres d’adequació a l’ample mediterrani que comencen el dissabte 25 de juliol

Per . Actualitzat el

El Consell Comarcal del Baix Penedès demana solucions a les restriccions de mobilitat a la línea de rodalies R4 que passa pel Vendrell i Vilafranca del Penedès causades per les obres d’adequació a l’ample mediterrani i que comencen a partir del proper dissabte 25 de juliol. A causa d’aquesta afectació es reduirà molt el pas de trens pel Vendrell i l’Arboç. A més, entre Sant Sadurní i Martorell la circulació estarà totalment tallada i els viatgers hauran de fer transbord amb autocar allargant molt el temps del trajecte.

Per aquest motiu, des del Consell Comarcal del Baix Penedès es proposa la creació d’un servei especial de tren entre les estacions de l’Arboç i Sant Vicenç que estigui coordinat amb els horaris de la R2 Sud, la línia de rodalies que comença a Sant Vicenç de Calders i passa per Calafell i Vilanova. D’aquesta manera els viatgers que vulguin anar o tornar de Barcelona des de l’interior de la comarca ho podrien fer fàcilment fent només un transbord a Sant Vicenç.

Des del Consell Comarcal es demana al departament de Territori de la Generalitat que es busquin alternatives per no perjudicar als viatgers de rodalies de l’interior del Baix Penedès.