L’Associació de Càmpings de Tarragona recapta 4.350 € per a l’AFANOC

Els dies 4 i 5 de juliol es va dur a terme la campanya Els càmpings es posen la gorra

Per . Actualitzat el

El passat 4 i 5 de juliol, una quinzena d’allotjaments que formen part de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre va dur a terme la campanya solidària Els càmpings es posen la gorra. Una iniciativa que va néixer amb l’objectiu d’ajudar l’AFANOC (l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) a recaptar fons per mantenir les diferents activitats i projectes. Durant aquell cap de setmana, els complexos turístics van regalar 2.175 gorres de les anteriors edicions de la festa “Posa’t la Gorra!” als clients que s’allotjaven a les seves instal·lacions. 

Aquest dimecres al matí, Joan Antón, president de l’Associació de Càmpings i en representació de tots els establiments participants, ha fet entrega dels 4.350 euros recaptats amb l’acció a Miguel Javaloy, delegat de l’AFANOC Tarragona. Durant l’acte simbòlic, que s’ha realitzat al càmping La Siesta de Salou, Antón ha assegurat que “estem molt emocionats amb el resultat d’aquesta acció. És un any profundament complicat per al sector turístic. Tot i això, la voluntat de col·laborar amb els infants i adolescents amb càncer ha fet que puguem fer aquesta donació”. També ha afegit que “desitgem que la normalitat pugui tornar ben aviat i des de l’Associació de Càmpings intentarem seguir col·laborant els propers anys amb l’AFANOC”. 

Per la seva part, Miguel Javaloy ha agraït el suport de l’Associació i dels diferents càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre amb l’AFANOC: “la seva implicació i esperit solidari ens ajuden a apaivagar els efectes que la COVID-19 està generant, ja que malauradament el càncer infantil no s’atura i segueix afectant moltes famílies”. A més, ha explicat que “el coronavirus ens ha obligat a ajornar la festa del Posa’t la Gorra!, una de les nostres principals fonts d’ingressos, i ara estem impulsant noves accions per buscar recursos per mantenir la gratuïtat dels serveis que oferim”. 

Els càmpings que han format part de la campanya

Càmping PortMassaluca, Càmping Miramar, Càmping Prades Park, Càmping Ampolla Playa, Càmping Playa Montroig Resort, Càmping Sirena Dorada, Càmping Torre de la Móra, Càmping Vendrell Platja, Càmping Cases, Càmping Terra Alta, Càmping Serra de Prades Resort, Càmping Stel, Càmping Alberg Tivissa, Càmping l’Aube.