Tarragona acollirà el cicle Música al Carrer el dia 25 de juliol

Organitzat per L’Associació de Músics de Tarragona, oferirà cinc concerts

Per . Actualitzat el

L’Associació de Músics de Tarragona, per encàrrec de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, programa un cicle de cinc concerts sota el títol de “Música al carrer” que se celebraran en dos dissabtes d’aquest mes de juliol a cinc localitzacions diferents de la ciutat, totes fora del centre. Es tracta d’una programació que destaca alguns dels creadors musicals de Tarragona i amb l’ànim de mostrar a l’escenari la més variada música en viu amb criteris de qualitat, de risc i incentivat en especial la nova creació.

L’aMt valora positivament aquesta nova proposta de l’Ajuntament, dins el seu projecte “Tarragona reactiva la cultura”. Compartim la necessitat de reactivar l’activitat cultural, i en concret la musical, en aquest temps post-confinament. La iniciativa del consistori respon a les demandes del col·lectiu de músics en l’àmbit estatal i nacional en el sentit que els ajuntaments actuïn com a dinamitzadors amb la contractació d’actuacions que permetin compensar en part els ingressos perduts durant el confinament i els pròxims mesos, en què l’activitat de ben segur serà menor. #culturasegura

 

Dissabte 25 juliol, a les 13:00h del migdia TMN, Parc del Francolí
Dissabte 25 juliol, a les 20:00h del vespre PEPPER AND SOUL, Bonavista
Dissabte 25 juliol, a les 20:00h del vespre ELLAS, Sant Pere i Sant Pau

 

TMN amb Sara Alija veu i lletres, Juan Antonio Moreno sintetitzadors i programació.

La TMN és una fàbrica de fer cançons que no descansa mai, treballa tarda, matí i nit. Només així s’explica que quinze mesos després de treure el seu primer disc Matinada (Hidden Track DIY, 2018) tornin amb deu noves píndoles de synthpop. Ara sota la producció d’Eric Fuentes els sintetitzadors guanyen en riquesa de detalls però és la veu que abans s’amagava a la coartada dreampop de la proposta dels tarragonins la que fa un pas endavant i guia tot el disc. A La Crida (Gravity Records, 2019) les cançons sembla que trobin aquella llum que TMN buscaven a Matinada, com si els Yazoo s’haguessin adonat que de fet el futur no està tan malament. #culturasegura

PEPPER AND SOUL amb Cloe Carrascal veu, Jomiv guitarres i veu, i Angel Alonso bateria. Projecte musical format per dos músics de dilatada experiència que atresoren per separat els seus propis treballs com a compositors. Aquest duo acústic que inicia els seus passos a la fi de 2016 i que acumula més de 150 actuacions, ha explorat en el jazz-soul, i el rythm and blues una via de comunicació que ha resultat decisiva per a connectar amb el públic. Els Pepper and Soul ofereix un xou potent i dinàmic, creant diferents atmosferes i emocions on es combinen una espectacular i sofisticada veu. Una experiència única que manté l’atenció del públic des de l’inici fins al final amb un repertori sofisticat i d’alta qualitat que repassa als grans d’abans i d’ara. Un recorregut emocional que ens transportarà a les nostres primeres escoltes radiofòniques de la música popular. #culturasegura

ELLAS amb Lyuba violin, Maria guitarres i harmònica, i amb Marta guitarra i percussions. Amb un repertori variat i abastem diferents estils (balcànica, jazz, blues, pop rock, folk, cançó pròpia). Trio musical format per tres dones de diferents països, residents a Catalunya des de fa molts anys. A través de la seva música transmetem que les arrels que portem uneixen totes les cultures. Repertori basat en diferents estils tradicionals, buscant la riquesa que parteix de la fusió d’aquests, respectant les seves particularitats i al mateix temps, fent que aquesta sinergia es reflecteixi. Convençudes que la música que fan aconsegueix transmetre l’essència dels diferents orígens culturals per a obtenir una fusió integradora d’aquestes; músiques balcàniques, catalanes, d’Amèrica Llatina, afroamericanes, passant per diferents estils musicals com el Blues, Rock, Jazz, Tango, Bossa nova, Flamenc, Rumba, etc. A més de versions de cançons conegudes i populars, i pròpies composicions. La nostra vocació i raó de ser, tant com músiques i com a dones, ens genera una energia que volem compartir amb totes les persones que entenen que la música és un art integrador cultural i espiritual. #culturasegura

CANAL YOUTUBE aMt #ELVISVARISCOVERS

Cover de “ELVIS PRESLEY“, dels LA PERRA GORDA, que va sonar a l’any 2010 a la #Capsa al tribut a ELVIS PRESLEY.

Un clip dels diferents concerts-tribut que des del 2007 hem organitzat per al Dia de la Música.

Versions d’alguns dels grans noms del pop-rock a càrrec d’artistes locals.

https://www.youtube.com/watch?v=J3RAVHIMBS8