Javier Sancho, nou director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona

Substitueix en el càrrec Josep Francesc Font

Per . Actualitzat el

Repsol ha anunciat el nomenament de Javier Sancho com a nou director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona en substitució de Josep Francesc Font, el qual passa a ocupar la Direcció de Serveis de Producció i Logística de Repsol Química a nivell global.

Aquests nomenaments estan emmarcats en una organització cada cop més eficient, flexible i àgil, en què es continua promovent el talent, el lideratge, la digitalització i les noves formes de treball, i amb l’objectiu que Repsol sigui una companyia zero emissions netes l’any 2050.

Javier Sancho, nascut a Reus i llicenciat en Ciències Químiques, ha desenvolupat la seva carrera professional a Repsol des de l’any 1991, principalment en el Complex Industrial de Tarragona, a on va tenir responsabilitats en diverses àrees funcionals, per la qual cosa disposa d’un ampli coneixement d’aquesta instal·lació industrial i del seu entorn. Entre els anys 2012 i 2017 va desenvolupar el càrrec de Director General d’Asfaltos Españoles S.A. (ASESA), empresa participada per Repsol. Des del 2017 és director de la Refineria de Repsol a La Corunya.