La passera Santa Tecla torna a estar disponible per a vianants i ciclistes

Connecta el centre amb ponent en els recorreguts del riu i de l’Anella Verda

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Tarragona ha tornat a col·locar la passera al riu Francolí que uneix les dues ribes per sota del Pont de  Santa Tecla, després que a causa dels temporals fos arrossegada pels arbres, desplaça del seu lloc original i resultes malmesa.

En paraules del conseller de Territori, Xavi Puig, «es tracta d’una pas útil per a senderistes i passejants que uneix centre i ponent en els recorreguts del riu i l’anella verda. Òbviament caldrà treballar molts més punts de trobada i més ambiciosos, però aquest calia recuperar-lo». 

Finalitzada la neteja de la llera del riu, la Brigada Municipal ha reparat l’estructura de fusta de la passera Santa Tecla, l’ha netejat i pintat, i entre avui demà estarà enllestida per a tornar a ser utilitzada pels vianants i ciclistes.

La passera, a més de connectar els dos marges del riu Francolí, millora la connectivitat dels camins entre el centre i ponent, i és una ruta per fer a peu o amb bicicleta.