Es busquen voluntaris de Protecció Civil per ajudar la ciutadania

Durant l’estat d’alarma van realitzar prop de 400 atencions a domicili en el marc del servei d’ajuda a la gent gran

Per . Actualitzat el

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Torredembarra busca persones que es vulguin incorporar a l’entitat per a dur a terme tasques d’ajut a la ciutadania de manera totalment altruista.

Les persones que formen dels voluntaris de Protecció Civil de Torredembarra duen a terme una gran labor, com ha quedat demostrat en l’actual situació de crisi sanitària per la pandèmia provocada per la covid-19. Cal recordar que van realitzar al voltant de 400 atencions a domicili en el marc del servei d’ajuda a la gent gran i amb patologies que es va posar en marxa des de la Regidoria d’Acció Social durant el confinament, per ajudar a aquest col·lectiu a l’hora de fer la compra d’aliments i medicaments i evitar que haguessin de sortir al carrer i posar-se en risc. També durant el confinament van col·laborar en el servei d’aniversaris per a infants i gent gran, un total de 117 felicitacions a domicili.

En aquest moments, continuen donant suport a Càritas Torredembarra dos dies a la setmana, ajudant en la preparació i lliurament de lots de productes als usuaris i usuàries d’aquest servei d’atenció a les famílies amb pocs recursos. I també s’han integrat en el dispositiu de platges per col·laborar en el control d’aforament.

Les persones interessades a formar part del grup de voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Torredembarra han de contactar per correu electrònic a avprotecciociviltdb@gmail.com o per telèfon al 671 00 24 86 (Ricard de Aróstegui).