L’alcalde rep els representants de la plataforma Rebrotem, de la Ribera d’Ebre

El consistori tarragoní dona suport a l’acció solidària amb els afectats per l’incendi de 2019

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha rebut aquest matí el coordinador de la Unió de Pagesos de la Ribera d’Ebre, Ernest Cubells, i el portaveu de la plataforma Rebrotem,  Roger Heredia, amb motiu de la campanya de crowdfunding que té com objectiu apadrinar els terrenys  afectats pel foc a la Ribera. 

L’alcalde ha expressat el suport de l’Ajuntament a aquesta iniciativa solidària amb els afectats per l’incendi a la Ribera de l’Ebre i la col·laboració municipal en tot allò que sigui possible. En aquest sentit, les persones de la nostra ciutat que han col·laborat en el crowdfunding podran recollir els lots premiats al mateix Ajuntament, a la plaça de la Font.

La Plataforma Rebrotem va néixer arran de l’incendi que va calcinar unes 5.000 hectàrees. Més informació i donacions a la web rebrotem.cat