Exhaurides les places per descobrir el Port de Tarragona amb la Golondrina

Més de 1.500 sol·licituds rebudes en 48 hores

Per . Actualitzat el

L’activitat sota el títol ‘Descobreix el Port!’ ha tingut una excepcional acollida per part de la ciutadania. El Port de Tarragona ha rebut més de 1.500 sol·licituds en 48 hores per descobrir el Port des del mar amb l’emblemàtica embarcació, ‘La Golondrina’. Les places estan exhaurides i com a conseqüència, el formulari publicat a la pàgina web de l’organisme, ha estat desactivat. 

L’excursió consisteix en una passejada en barca per conèixer, de forma gratuïta, com és el Port per dins i redescobrir la ciutat i el Port de Tarragona des del mar. 

Aquest estiu, a partir del 20 de juliol i fins al 24 de setembre, la Golondrina salparà des de la ‘Vila Marinera del Serrallo’, per endinsar-se a la mar i, com si es tractés d’un conte, transportar a petits i grans a conèixer molls, instal·lacions i el barri mariner des d’una visió força diferent. El passeig estarà acompanyat per una veu en off que anirà explicant, pas per pas, tot el recorregut amb descripcions, comentaris, anècdotes i història. 

Les sortides es faran en grups reduïts de 15 persones, cada dia d’aquest estiu 2020 en diferents franges horàries. La primera franja horària estarà activa cada dia, de dilluns a diumenge, inclosos festius a les 11:00 h del matí. La segona franja està organitzada de dilluns a divendres, excepte festius, a les 18:00 h o a les 20:00 h. Per acabar, el darrer horari està assignat a caps de setmana i festius a les 19:00 h. 

El Port de Tarragona es mostra molt agraït per la gran acceptació que ha tingut aquesta iniciativa. L’objectiu del Port és continuar fent possible la interrelació Port i Ciutat, no com a dos mons desconeguts sinó com a complementaris.