A la venda les entrades de tots els espectacles de ‘Tarragona reactiva la cultura’

Començarà el dia 18 de juliol i s’allargarà fins a final del mes d’agost

Per . Actualitzat el

La programació de Tarragona reactiva la cultura que es va presentar el passat 30 de juny en roda de premsa, ja s’ha posat en marxa amb les projeccions de cinema en versió original i la música al carrer que comença aquest dissabte 18 de juliol, però ben aviat començarà a sonar la música també al teatre auditori del Camp de Mart, així com els concerts de Jazz Estiu a diferents recintes patrimonials de la ciutat. Per tot plegat, ja s’han posat a la venda les entrades a través de https://www.tarracoticket.cat/inici

A finals d’agost es concentraran els concerts més destacats, amb la nit del Minipop (20 d’agost, venda d’entrades per  Entradium, la nit de Lildami i 31 FAM, el dijous 27 d’agost i d’altra banda, el concert de Blaumut i Joina, que seran a Tarragona el divendres 28 d’agost; entre moltes d’altres propostes d’interès per a tots els públics.